![]() |
System Gastronomiczny AFOS (Automatic Food Ordering System) jest systemem stworzonym z myślą o punktach gastronomicznych, typu restauracje, pizzerie, bary, w celu przyspieszenia i zautomatyzowania składania zamówień. System jest podzielony na części, z których każda odpowiedzialna jest za inny etap obsługi zamówienia: od momentu jego przyjęcia, do momentu dostarczenia do klienta. |
||||||||||||||||||
|
System Gastronomiczny AFOS składa się z 3 głównych elementów: |
|||||||||||||||||||
|
1. OBSŁUGA ZAMÓWIEŃ SKŁADANYCH PRZEZ KLIENTA |
|||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||
| Rys. System Gastronomiczny AFOS - przykładowy schemat działania. | |||||||||||||||||||
|
2. ADMINISTRACJA SYSTEMEM Zestaw narzędzi administracyjnych umożliwiających przeglądanie i zarządzanie zleceniami, edycję firmowego menu oraz zarządzanie kontami pracowników i internetowymi kontami klientów (kontrola dostępu).
|
|||||||||||||||||||
|
3. SYSTEM RAPORTOWY podsumowujący realizację zleceń z danego dnia lub miesiąca oraz dostarczający informacji o pracy kierowców.
|
|||||||||||||||||||
| |
|||||||||||||||||||


